Ontspanningsmassage Amsterdam

Ook zo toe aan een ontspanningsmassage in Amsterdam? Dat maakt Relax Lounge mogelijk voor jou. Amsterdam is een drukke en hectische stad waarbij presteren een belangrijk onderdeel is voor de meeste mensen hierdoor kan je geestelijk en ook zeker lichamelijk vermoeid raken. Het is dus ook belangrijk om tot geestelijke en lichamelijke ontspanning te komen. Hierbij is de ontspanningsmassage in Amsterdam voor jou de ideale uitkomst. Dus ben jij ook echt even toe aan een heerlijke ontspanningsmassage? Lees hier dan meer over de ontspanningsmassage van Relax Lounge!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is voor mannen en vrouwen. Hier zit geen onderscheid in. De ontspanningsmassage werkt als volgt. Als je bij ons binnen komt spreken we af hoelang je bij ons wilt komen relaxen en begeleiden we je naar de 3D Relax Capsule. Daarna krijg je van ons een virtuele relax bril op met een korte uitleg. Dan kun je kiezen of je bijvoorbeeld prachtige natuur wilt zien of liever tropische stranden. De medewerker stelt de 3D Relax Capsule in en dan is het tijd dat het relaxen kan beginnen. Door de ruime keuze aan virtuele beelden kunnen wij de ontspanningsmassage voor mannen aanbieden. Ook kunnen we de ontspanningsmassage voor vrouwen aanbieden omdat er voor iedereen wat wils is.

Voordelen ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage in Amsterdam biedt ook vele voordelen. De ontspanningsmassage zorgt voor een activatie van de stofwisseling. Het verbetert en stimuleert ook de bloedsomloop. Heb je ook last van stress op het werk of thuis, of stress van iets anders? Dan zorgt de ontspanningsmassage ook voor een reductie van de stress. Bekijk hier de overige voordelen van de Relax sessie.

Ontspanningsmassage

Vergeet niet in je zelf te investeren in deze drukke tijd met alle prikkels en hectiek. Begin met de Relax Lounge en zorg voor een geestelijke en lichamelijke ontspanning. Dit zal je ten goede komen. Je kan langskomen voor een ontspanningsmassage zonder hier een afspraak voor te hebben. Wij zorgen namelijk voor het ultieme gemak. Het prijzenoverzicht kan je hier vinden. Mocht je met ons contact op willen nemen dan kun je hier contact met ons opnemen.

    Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

    LET OP: Zomerrooster: van 1 juli t/m 31 augustus doordeweeks open vanaf 12.00, in het weekend vanaf 10.00. Aanbieding! Family Pack 15x Massage voor €130 (Ook voor individueel gebruik)