Als je bij ons binnen komt en afspreekt hoe lang je komt relaxen, wordt je begeleidt naar de 3D Relax Capsule. Je krijgt van ons een Sound headset of tegen een kleine bijbetaling een Virtual Relax Videobril, met een korte uitleg hoe deze werkt. Je kunt een gewenste virtuele omgeving selecteren, zoals bijvoorbeeld tropische stranden of prachtige natuur naar keuze. De Relax Lounge medewerker stelt de 3D Relax Capsule in en het relaxen kan beginnen.

Als de Relax sessie is afgelopen, druk je op een belletje en krijg je van ons een glas water voor een optimale bevordering van de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen. Je kunt tussen 10:00 en 22:00 uur, elk moment van de dag bij ons binnen lopen om te relaxen. Er zijn lockers beschikbaar om jouw waardevolle spullen in op te bergen en indien je even moet wachten zorgen wij voor een verse kop koffie of thee.

Ben je benieuwd naar onze prijzen?

Menu
ORIGINELE CADEAUTIP VOOR MOEDERDAG: koop een cadeaubon van Relax Lounge! Je kunt de digitale cadeaubon via onze webshop bestellen of de fysieke bon in de winkel kopen!