De massagesalon in Amsterdam

Relax Lounge is de massagesalon in Amsterdam. Relax lounge is de eerste massagesalon in Amsterdam met zo’n uniek concept. Hier kom je om ultiem te relaxen. Ben je toevallig in Amsterdam centrum en moet je even wachten? Kom dan lekker langs om je zelf even goed te verwennen. Langskomen zonder afspraak is namelijk bij Relax Lounge geen probleem. Ben je benieuwd naar het unieke concept van Relax Lounge? Dan ben je hier op de juiste plek om kennis te maken met de beste massagesalon van Amsterdam.

Massagesalon Amsterdam centrum

Relax Lounge is een massagesalon gevestigd in Amsterdam Centrum aan de Kerkstraat 163. Wat ons zo uniek maakt als massagesalon van Amsterdam is dat je ultiem kan relaxen in de high tech massagestoelen. Door deze massagestoelen kom je helemaal tot geestelijke en lichamelijke ontspanning. Je voelt je weer vol van energie. Door middel van de audio techniek waan je je op de mooiste stranden of in een prachtig landschap. Deze combinatie maakt dat je volledige ontspanning ervaart. Dit is de reden dat wij uniek zijn als massagesalon in Amsterdam centrum.

Goede massagesalon Amsterdam

Onze missie is om een unieke en ook goede massagesalon in Amsterdam te zijn. Wij willen een unieke plek in de stad creëren waar je goed tot rust kan komen. Een oase van rust midden in de stad waar jij voor een goede prijs kunt genieten. Hiermee ontsnap jij je even van alle hectiek en kom je tot ultieme ontspanning. Relax Lounge is een goede massagesalon in Amsterdam die je graag helpt bij het ontspannen.

Benieuwd naar de beste massagesalon van Amsterdam? Kom dan gerust langs

Behoefte aan een van de beste massagesalons van Amsterdam? Kom dan gerust langs en ontsnap van alle hectiek en verwen je zelf met een heerlijke ontspanning. Het prijzenoverzicht kan je hier vinden. Mocht je nog met vragen zitten dan staan wij uiteraard klaar om dit te beantwoorden. Je kan hier contact met ons opnemen. Ook kan je ons mailen naar info@relaxlounge.nl. Wij beantwoorden de mail snel zodat jouw vragen niet onbeantwoord blijven.

    Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

    LET OP: Zomerrooster: van 1 juli t/m 31 augustus doordeweeks open vanaf 12.00, in het weekend vanaf 10.00. Aanbieding! Family Pack 15x Massage voor €130 (Ook voor individueel gebruik)